Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Ben jij op zoek naar jouw droomreis? Boek dan nu een 15-daagse rondreis door Canada voor slechts €1432,- p.p.

0
7 november 2018
Prijs van deze deal
€1,432
Prijs van deze deal
€1,432
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

675

Waarom Vakantie Idioten?

 • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
 • Eenvoudig boeken via een paar klikken
 • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
15 dagen (13 nachten)
Periode : Januari'19 - September'19
Amsterdam
Canada
Aantal personen : 2
Boek nu jouw droomreis naar Canada voor 15 dagen vanaf 1432 euro per persoon!

Vakantie idioten,

Wil jij in 2019 jouw droomvakantie beleven? Boek dan nu deze prachtige 15-daagse rondreis door de mooiste plaatsen van West-Canada. Al vanaf €1432,- per persoon maak jij deze prachtige rondreis mee. Op 28 september vlieg je vanaf Schiphol naar Vancouver en je komt terug op 11 oktober. Deze vakantie is de boeken in de periode van januari tot en met oktober.

Deze rondreis is vooral geschikt voor natuur/cultuurliefhebbers, je gaat namelijk heel veel van West-Canada te zien krijgen met onder andere de prachtige fjorden van Howe Sound, de Shannon Falls, Jasper National Park, de Bow Pass en Peyto Lake.

Boek deze deal
prijslijst
 • Let op! De hoofdboeker van de kamer is tevens de hoofdbestuuder van de auto en dient te beschikken over een creditcard.
 • De huurder van de auto dient minimaal 21 jaar te zijn en minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en creditcard. Voor huurders onder de 25 jaar geldt een toeslag van ca. CAD 25 per dag.
 • Wens je een ander type auto, neem dan contact met ons op voordat je de boeking maakt.
 • Een huurauto van de categorie ‘Intermediate’ is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen. De bagageruimte van deze categorie is geschikt voor 2 kleine koffers en 1 medium koffer.
 • De genoemde hotels bij de dagbeschrijving van de rondreis zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
 • Voor reizen naar Canada is het aanvragen van een eTA formulier noodzakelijk. Aanvragen kan via www.canada.ca/eta en kost CAD 7 (ca. EUR 5).
 • Voor een reis door Canada is het belangrijk dat je goed ter been bent en beschikt over een normale basisconditie.
 • Voor diverse autorondreizen in Canada is er de keuze tussen een Economy of Superior versie. Het verschil zit in de locatie, classificatie en/of type kamer van het hotel. Het betekent niet persé een luxere accommodatie. De weergegeven hotels zijn een uitgangspunt en altijd onder voorbehoud van wijzigingen. In plaatsen waar weinig hotels zijn (zoals Nationale Parken) kan het voorkomen dat het hotel van de Comfort of Superior versie gelijk is aan de Economy versie.
 • Indien je de huurauto op een later tijdstip terugbrengt dan deze in ontvangst is genomen, dien je een extra dag bij te huren.
 • Indien je boekt t/m 31 maart 2019 ontvang je een gratis Nationale Parkpas p.p.
Kaart

Foto's