Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Geniet nu van het warme weer op Griekenland voor maar €164,- euro per persoon!

0
11 juni 2019
Prijs van deze deal
€164
Prijs van deze deal
€164
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

764

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
4 dagen (3 nachten)
Periode : Juni'19 - Oktober'19
Amsterdam
Rhodos
De CBreeze Appartementen nu voor maar €164,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Heerlijk weer, dicht bij het strand en een prachtige omgeving. De CBreeze Appartementen hebben het allemaal. Geniet van het prachtige Griekenland met deze top deal! Verblijf in het plaatsje Ialyssos, met in de buurt verschillende winkeltjes en restaurants. Deze deal krijgt een gemiddelde beoordeling van een 6.5 op de website van sunweb.nl.

Met het strand op loopafstand waar je heerlijk kunt bakken onder de Griekse zon, echt een ideale ligging! Naast het strand zijn in de omgeving nog veel meer mooie dingen om te bezichtigen. Zo is er in de buurt van de CBreeze Appartementen nog een oud klooster, wat zeker de moeite waard is om te bekijken. Boek de CBreeze Appartementen nu voor maar €164,- euro per persoon!

Ialyssos

Aan de westkust van het gezellige eiland Rhodos ligt de gemeente Ialyssos. Onder deze gemeente vallen de knusse badplaatsen Trianda en Ixia. De grind- en kiezelstranden, de leuke winkeltjes, het diverse aanbod van heerlijk Griekse restaurantjes tot goede visspecialiteitenrestaurants en de gezellige bars maken Ialyssos tot een aantrekkelijke vakantiebestemming.

Boek deze deal
Kaart

Foto's