Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Op vakantie naar Bali voor maar 648 euro persoon? Boek nu 10 dagen accommodatie Sativa Sanur Cottages incl. vlucht!

0
17 oktober 2018
Prijs van deze deal
€648
Prijs van deze deal
€648
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

769

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
10 dagen (9 nachten)
Periode : November'18 - Oktober'19
Amsterdam
Bali
Aantal personen : 2
10 dagen Indonesië : Boek nu accomodatie Sativa Sanur Cottages in Bali voor maar 611 euro per persoon

Vakantie idioten,

Heb jij altijd al naar het mooie Indonesië gewild? Boek dan nu accommodatie Sativa Sanur Cottages en geniet 10 dagen van deze prachtige accommodatie. Al vanaf €648 per persoon,- zit jij in deze prachtige accommodatie. Op 28 november vlieg je vanaf Amsterdam naar Bali en op 7 december vlieg je weer naar Amsterdam vanuit Bali. Past jou deze datum niet? Geen probleem! Deze deal is ook nog te boeken op andere data.

De accommodatie Sativia Sanur Cottages is een accommodatie die aan een rustige weg ligt. Je kunt er dus genieten in alle rust, al helemaal omdat er ook nog een zwembad bij de accommodatie in zit.

Deze deal een gemiddelde beoordeling van 8.4 op de website van zoover.nl

Boek deze deal
prijslijst

Deze reis/accommodatie is onvoldoende/niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit., Op 7 maart 2019 wordt de dag van de stilte gevierd op Bali. Op deze dag ligt het verkeer stil op het eiland, zijn winkels, banken, restaurants, scholen en andere instellingen gesloten en blijven lichten uit. Toeristen dienen deze dag in het hotel te blijven. De restaurants in de hotels zijn wel geopend voor ontbijt, lunch en diner. Op deze dag zullen geen excursies, vluchten en reisprogramma’s worden uitgevoerd. Op 8 maart 2019 staan er ook nog diverse festiviteiten gepland. Hierdoor is er veel oponthoud in het verkeer. Houd er rekening mee dat, als je op deze dag terugvliegt, je transfer naar de luchthaven vroeger gepland staat., Tip: huur een fiets bij het hotel en verken eenvoudig op eigen gelegenheid de omgeving. en Welkom, honeymooners! Een diner-voor-twee staat klaar als je 7 nachten onder het dak van Sanur Cottages logeert.

Foto's
Kaart