Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Boek nu de Blanco Sol Appartementen op Ibiza voor maar €419,- euro per persoon!

0
1 juli 2019
Prijs van deze deal
€419
Prijs van deze deal
€419
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

838

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
8 dagen (7 nachten)
Periode : Juli'19 - November'19
Amsterdam
Ibiza
Ga lekker feesten op Ibiza voor maar €419,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Zon, zee, feesten en heerlijk eten, dat vind je wel op Ibiza! Geniet hier van een heerlijk klimaat, wilde zee en van de mooie appartementen. De Blanco Sol Appartementen liggen in een groene omgeving en zit vlak bij de schitterende baai van Cala Vadella. Deze deal krijgt een gemiddelde beoordeling van een 7.6 op de website van Sunweb.nl.

De beheerders van de Blanco Sol Appartementen zijn Antonio en Rosa, zij doen er alles aan om jou een fijne ervaring te geven. Ze verrassen hun bezoekers soms ook met een paella avond of een heerlijke barbecue! De appartementen zijn comfortabel, maar simpel ingericht. Boek de Blanco Sol Appartementen nu voor maar €419,- euro per persoon!

De appartementen van Blanco Sol zijn eenvoudig, maar comfortabel ingericht en bevinden zich in kleine, witte gebouwtjes, in typisch mediterrane stijl. Voor een frisse duik zijn er twee mooie zwembaden met daaromheen een fijn zonneterras. Ook kinderen kunnen zich hier goed vermaken: er zijn ook twee kinderzwembadjes en een leuke speeltuin waar zij lekker kunnen spelen. Als je trek hebt gekregen kun je een paar gerechten bestellen in de bar of naar het supermarktje op het terrein.

Boek deze deal
Kaart

Foto's