Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Een heerlijke cruise over de Middellandse zee voor maar €819,- euro per persoon!

0
11 maart 2019
Prijs van deze deal
€819
Prijs van deze deal
€819
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

761

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
8 dagen (7 nachten)
Periode : Maart'19 - Juni'19
Amsterdam
Venetië
Een zorgeloze cruise voor maar €819,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Deze fantastische cruise brengt je langs de mooiste steden aan de Middellandse zee. Het schip zelf is van alle faciliteiten voorzien, zoals een bioscoop, golfsimulator en een zwembad. Deze deal krijgt een gemiddelde beoordeling van een 8.1 op de website van tui.nl.

Het schip heeft onder andere stops bij Venetië, Split, Kotor, Katakolon, Piraeus, Barie en eindigt weer bij Venetië. Ook zijn er nog verschillende sport, wellness en entertainment mogelijkheden. Als dat niet genieten wordt! Deze deal valt al te boeken voor een spotprijsje van maar €819,- euro per persoon!

Boek deze deal

 

De Costa Luminosa***+ brengt u meteen in vervoering, laat u duizelen en bezorgt u onvergetelijke momenten. Dit charmante en innovatieve ‘schip van het licht’ staat bekend om haar prachtige design, kostbare materialen en bijzondere architectuur. Geniet van de elegante en geraffineerde decoratie en de talloze kunstwerken aan boord, die extra aandacht krijgen door het unieke lichtspel. De Costa Luminosa werd als een droom ontworpen en bevat leuke verrassingen, waaronder een 4D-bioscoop, golfsimulator, casino, gezellige boetieks en een bibliotheek. Dit schitterende schip vaart als een verlichte diamant naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Ervaar een perfecte combinatie van elegantie, design, comfort en exclusiviteit tijdens uw verlichte vakantie op de Costa Luminosa. Het lijkt wel een droom… Al uw vakantiewensen komen zeker uit aan boord van de Costa Luminosa!

Kaart

Foto's