Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Een fantastische cruise vanuit Miami nu voor maar €468,- euro per persoon!

0
1 april 2019
Prijs van deze deal
€468
Prijs van deze deal
€468
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

909

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
7 dagen (6 nachten)
Periode : April'19 - December'19
Miami
Miami
Een cruise langs de mooiste landen! Nu voor slechts €468,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Een prachtige cruise vanuit Miami die de mooiste steden bezoekt. Vanuit Miami naar Swingend Jamaica, Kaaimaneilanden en Mexico. Echt genieten dus! Dit schip heeft fantastische faciliteiten en heeft alles om er voor jou een zorgeloze vakantie van te maken!

Geniet hier van een zorgeloze vakantie en bezoek de mooiste plekjes met deze fantastische cruise. Is dit nieuwe cruiseschip iets voor jou? Boek dan nu deze deal voor maar slechts €468,- euro per persoon!

De Carnival Horizon is het nieuwste schip van de Carnival Cruise Line en is nog volop in de bouw en staat vrijwel gelijk aan zusterschip Carnival Vista! Het is niet overdreven als we zeggen dat de faciliteiten aan boord één groot feestje zijn! Het Atrium van de Horizon laat je absoluut versteld staan met de elegantie en het enorme aquarium van meer dan tien dekken hoog. Naast de bekende faciliteiten aan boord van de Carnival Cruise Line heeft dit schip een absolute klassieker: de Skyride. De naam zegt het al, zie het als een soort kabelbaan, alleen moet u hier zelf trappen! Deze gebeurtenis vergeet u nooit weer. De hutten aan boord van de Carnival Horizon zijn extra ruim en comfortabel, ideaal voor families met kinderen. Als klap op de vuurpijl zijn de Havana suites wél erg luxe. Hier kunt u op het balkon, in een hangmat, genieten van een lekker briesje. Ober? Jawel hoor, alsof het allemaal nog niet fantastisch genoeg is heeft u de beschikking over 24-uurs roomservice. Dat is immers waar vakantie voor is niet waar? Ontspannen en heel veel plezier maken.

Boek deze deal
Kaart

Foto's