DB San Antonio Hotel + Spa is het hotel waar je wilt verblijven op het mooie land Malta!

0
20 december 2018
Prijs van deze deal
€337
Prijs van deze deal
€337
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

533

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
8 dagen (7 nachten)
Periode : Januari'19 - Oktober'19
Amsterdam
Malta
Het prachtige land Malta en daarbij dit super de luxe DB San Antonio Hotel + Spa!

Vakantie idioten,

In de maand januari volop genieten van het eiland Malta en daarbij in een prachtig all-inclusive resort verblijven. Boek nu db San Antonio Hotel + Spa voor maar €337,- euro per persoon inclusief de vlucht. Deze deal is natuurlijk ook op andere datums te boeken maar de prijzen zullen wel variëren.

Qawra is gelegen is het noorden van Malta. Dit gezellige toeristenoord heeft een prachtige rotsachtige kust. Malta is een prachtige land met veel cultuur. Zeker een bezoekje waard, vooral als je in zo’n prachtig hotel verblijft!

Deze deal een gemiddelde beoordeling van 8.2 op de website van kras.nl

Boek deze deal
prijslijst

Het zonnige eiland Malta is gelegen in de Middellandse Zee tussen Sicilië en Tunesië, op ca. 3 uur vliegen van Nederland. Deze archipel bestaat uit het grootste eiland Malta en twee kleinere eilandjes Gozo en Comino. Stuk voor stuk eilanden met een vrolijke, onbezorgde sfeer en een prettige bevolking die bekend staat om haar vriendelijkheid en hulpvaardigheid. Een belevenis op zich is het om gebruik te maken van het lokale vervoer. Het landschap is heuvelachtig met terrasvormige, door muurtjes afgeschermde, weilanden.

Foto's
Kaart