Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Geniet van een onvergetelijk formule 1 weekend in Oostenrijk voor maar €799,- euro per persoon!

0
20 mei 2019
Prijs van deze deal
€799
Prijs van deze deal
€799
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

980

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
4 dagen (3 nachten)
Periode : Mei'19 - Juni'19
Amsterdam
Graz
Altijd al de formule 1 willen beleven van dichtbij? Boek dan deze deal voor maar €799,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Ben jij een echte Formule 1 fan en wil jij een keer een echt weekend ervaren? Dan is dit echt wat voor jou. Je overnacht in de Fan Village. Je slaapt bijna nergens zo dicht bij het circuit. Beleef het hele weekend en ga helemaal los op de Max Verstappen tribune.

Je verblijft hier in een tentje wat voorzien is van stroom, bedden en een slot. Beleef een grandioos weekend in de Red Bull Ring. De Grand Prix waar Max Verstappen in 2018 er met de winst vandoor ging. Geniet hier van een weekend vol spektakel! Boek deze fantastische deal naar de Red Bull Ring in Oostenrijk voor maar €799,- euro per persoon!

 

Op de Fan Village beleef je een Grand Prix op een hele exclusieve en bijzondere manier, vrijwel nergens ter wereld overnacht je op zo’n korte afstand van het circuit en loop je binnen 10 minuten naar de entree van de Red Bull Ring! Vlieg mee met deze exclusieve TUI fly vlucht naar Graz, stap in de transferbus welke je binnen een uur naar de Fan Village en het circuit brengt. Een kortere combinatie naar de Grand Prix van Oostenrijk is er bijna niet! De vlucht met TUI fly vertrekt op vrijdag 28 juni in de ochtend en vliegt in de middag retour, zo kun je op de maandag nog een lekker uitrusten in de gezonde Oostenrijkse buitenlucht.

Boek deze deal
Kaart

Foto's