Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Een heerlijke vakantie aan het mooie Gardameer in het mooie Del Garda Villlage voor maar €225,- euro per persoon!

0
18 maart 2019
Prijs van deze deal
€225
Prijs van deze deal
€225
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

554

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
8 dagen (7 nachten)
Periode : Maart'19 - Oktober'19
Amsterdam
Peschiera del Garda
Heerlijk genieten in het mooie Del Garda Village voor maar €225,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Even helemaal tot rust komen aan het Gardameer of lekker van alle glijbanen in Del Garda Village! Het is hier genieten voor jong en oud lekker liggen aan het zwembad of heerlijk eten bij een van de restaurants. Dit mooie hotel heeft alle faciliteiten om er een prachtige vakantie van te maken! Deze deal krijgt een gemiddelde beoordeling van een 8.1 op de website van Tui.nl.

Naast het mooie meer heeft het hotel ook een prachtig zwembad. Lekker van de glijbaan af of lekker baantjes trekken het kan allemaal in op deze prachtige camping. Deze deal valt al te boeken voor een mooie prijs van maar €225,- euro per persoon!

Boek deze deal
Prijslijst

Nieuw en exclusief in ons programma, de volledig gerenoveerde bungalows I Tigli. De vaste gasten van Del Garda kennen de bungalows al jaren. Zeer geliefd maar verouderd en eenvoudig. Samen met de eigenaren hebben we een tiental bungalows volledig gestript en opnieuw opgebouwd, met nieuw stuc- en schilderwerk, nieuwe keukens, nieuwe bedden, nieuwe badkamers, nieuwe meubels en een nieuw terras. Kortom een volledig nieuw product, naar de wensen van deze tijd. Alleen bij ons te boeken. De bekende camping Del Garda is per zomer 2015 voorgezet als twee campings, Del Garda Village and Camping is hiervan de grootste. Natuurlijk blijven de ligging aan het Gardameer, aan de zwembaden en de kwaliteit van de camping hetzelfde. Vanaf Del Garda Village & Camping heb je geen directe toegang meer tot het strand en het meer. Je loopt er met een omweg naar toe in hooguit 10 minuten. Op Del Garda Village & Camping vind je twee zwembaden, waarvan één met waterglijbanen. Voor de kinderen is er ook een speeltuin. Het animatieteam van de camping organiseert activiteiten voor jong en oud. Op de camping staan veel bomen, waardoor er veel schaduw is. Ultiem genieten en plezier maken met het hele gezin. Trouwens, over kinderen gesproken: een dagje naar themapark Gardaland of Canevaworld, daar doe je ze pas echt een plezier mee.

Kaart

Foto's