Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Een 3-daagse cruise over de Middellandse Zee voor maar €109,- euro per persoon!

0
4 juni 2019
Prijs van deze deal
€109
Prijs van deze deal
€109
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

838

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
3 dagen (2 nachten)
Periode : Juni'19 - December'19
Marseille
Barcelona
Vaar langs Italie, Frankrijk en Spanje voor maar €109,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

De elegante cruiseschepen van MSC Cruises. Je gaat in een prachtig schip langs drie havens. Je start in Marseille vervolgens ga je naar Genua en vaart dan naar Barcelona. Ervaar een onvergetelijke reis over de Middellandse Zee. Een heerlijk klimaat en bezoek prachtige steden, wat wil je nog meer?

Het schip heeft 11 bars en genoeg restaurants. Je gaat je daar prima vermaken op dit schip. Met mooi weer en prachtige steden die je gaat bezoeken wordt dit een geweldige vakantie om nooit meer te vergeten. Neem onderweg ook een plons in één van de zwembaden die het schip heeft. Boek deze deal nu voor maar €109,- euro per persoon!

MSC Cruises

Elegante schepen met een vleugje Italiaans charisma en faciliteiten voor jong & oud… dat is MSC Cruises. Genieten van la dolce vita!

Elegante schepen met uitgebreide faciliteiten voor jong & oud… dat is MSC Cruises. MSC Cruises staat bekend om zijn moderne schepen met een gunstige kwaliteit/prijs verhouding. Ook ervaar je uniek entertainment aan boord, zoals een indrukwekkende Cirque du Soleil show aan boord van de Meraviglia klasse. De cruises van MSC zijn uiterst geschikt voor families.

Boek deze deal
Kaart

Foto's