Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Een 6 daagse cruise over de Middellandse zee nu voor maar €279,- euro per persoon!

0
6 mei 2019
Prijs van deze deal
€279
Prijs van deze deal
€279
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

795

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
5 dagen ($ dagen)
Periode : Mei'19 - Oktober'19
Genua
Barcelona
Een onvergetelijke cruise over de Middellandse zee voor maar €279,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Ervaar een heerlijke cruise langs de mooiste steden aan de Middellandse zee. Bezoek bijvoorbeeld de Sagrada Familia in Barcelona of ga in de historische kathedraal Duomo di San Gennaro. Loop door de kleurrijke straten van Duomo di San Gennaro of ga in een oorlogsschip uit de 16e eeuw in Genua. Deze deal krijgt een gemiddelde beoordeling van een 8.4.

Het schip heeft 20 bars, 10 restaurants, zwembaden en een geheel waterpark. Je hoeft je dus zeker niet te vervelen op de MSC Bellissima. Daarnaast is er ook een 100m lange overdekte promenade en zijn er ’s avonds spectaculaire Cirque du Soleil shows! Boek deze deal nu voor maar slechts €279,- euro per persoon!

Prijslijst

Elegante schepen met uitgebreide faciliteiten voor jong & oud… dat is MSC Cruises. MSC Cruises staat bekend om zijn moderne schepen met een gunstige kwaliteit/prijs verhouding. Ook ervaar je uniek entertainment aan boord, zoals een indrukwekkende Cirque du Soleil show aan boord van de Meraviglia klasse. De cruises van MSC zijn uiterst geschikt voor families. Vanaf de Winter 2019/2020 vaart MSC Cruises met 5 verschillende schepen in de Caribbean en kun je vanaf november 2018 naar het grootste privé eiland van MSC Cruises aan de Bahama’s varen, namelijk de Ocean Cay Marine Reserve!

Kaart

Foto's