Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Een cruise van China en Japan nu voor maar slechts €129,- euro per persoon!

0
15 april 2019
Prijs van deze deal
€129
Prijs van deze deal
€129
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

831

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
4 dagen (3 nachten)
Periode : April'19 - Oktober'19
Shanghai
Yokohama
Geniet van twee mooie Aziatische landen voor maar €129,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Ervaar een prachtige 4-daagse cruise van China naar Japan. Ontdek de steden Shanghai en Yokohama. Bezoek deze prachtige steden en ondervind de Aziatische sfeer. Geniet van de prachtige Accommodaties op dit prachtige schip. Deze deal krijgt een gemiddelde beoordeling van een 7.1 op de website van zoover.nl.

Dit schip is een prachtig schip in een moderne Italiaanse style en gaat prima in op de prijs/ kwaliteit verhouding. Ook heb je unieke entertainment mogelijkheden zoals een indrukwekkende Cirque du Soleil show aan boord van de Meraviglia. Boek deze prachtige deal nu voor maar slechts €129,- euro per persoon!

Prijslijst

MSC Cruises

Elegante schepen met een vleugje Italiaans charisma en faciliteiten voor jong & oud… dat is MSC Cruises. Genieten van la dolce vita!

Elegante schepen met uitgebreide faciliteiten voor jong & oud… dat is MSC Cruises. MSC Cruises staat bekend om zijn moderne schepen met een gunstige kwaliteit/prijs verhouding. Ook ervaar je uniek entertainment aan boord, zoals een indrukwekkende Cirque du Soleil show aan boord van de Meraviglia klasse. De cruises van MSC zijn uiterst geschikt voor families. Vanaf de Winter 2019/2020 vaart MSC Cruises met 5 verschillende schepen in de Caribbean en kun je vanaf november 2018 naar het grootste privé eiland van MSC Cruises aan de Bahama’s varen, namelijk de Ocean Cay Marine Reserve!

Boek deze deal
Kaart

Foto's