Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Altijd al naar Australië gewild? Dan is deze deal voor jou! Nu al vanaf €1173,- euro per persoon!

0
23 april 2019
Prijs van deze deal
€1,173
Prijs van deze deal
€1,173
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

468

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
8 dagen (7 dagen)
Periode : April'19 - Augustus'19
Düsseldorf
Sydney
Ontdek austalië nu met dit retourticket nu al vanaf slechts €1173,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Altijd al een keer de Outback, the Great Barrier Reef of Aboriginals willen zien? Het kan met dit retourticket! Bezoek de mooiste steden van Australië. Ook kun je hier fantastisch snorkelen, want Australie heeft prachtige koraalriffen en ook voor het wandelen een prachtige natuur.

Ook kun je geweldig shoppen in Sydney of Melbourne. Deze grote steden stikken van de leuke winkels, terrasjes en restaurantjes. Ga lekker barbecueën en ga door het leven als een echte Australiër met het motto ‘No Worries’. Boek deze fantastische deal nu al vanaf maar €1.173,- euro per persoon!

Prijslijst

Aan de andere kant van onze wereldbol, en dus niet voor niets aangeduid met ‘Down Under’, vinden we fascinerend Australië. Hier ontdekt u de uitgestrekte Outback, het vuurrode hart, de eeuwenoude tradities van de Aboriginals, tal van leuke kustplaatsjes en bruisende wereldsteden als Sydney en Melbourne. En wat te denken van wereldberoemde natuurwonderen als de gigantische monoliet Ayers Rock en het Great Barrier Reef, waar kleurrijke vissen, eilandjes en zeldzame koralen garant staan voor urenlang snorkel- en duikplezier. De Australiërs staan bekend om hun ontspannen houding. ‘No worries’ is hier het levensmotto en men viert het leven het liefst met veel mensen tijdens een ‘barbie’ (barbecue). Deze sfeer moet u eens in uw leven proeven!

Boek deze deal
Kaart

Foto's