Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Een retourticket naar het zonnige Ibiza nu voor maar €109,- euro per persoon!

0
8 april 2019
Prijs van deze deal
€109
Prijs van deze deal
€109
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

433

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
8 dagen (7 nachten)
Periode : April'19 - Oktober'19
Amsterdam
Ibiza
Een retour ticket naar het zonnige Ibiza voor maar slechts €109,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Of je nu op zoek bent naar een feest vakantie of liever toch naar de zon? Het kan allemaal op Ibiza! Bezoek bijvoorbeeld de bruisende stad Ibiza-stad met haar drukke nachtleven. Toch liever alleen naar de zon dan feesten? Dan zijn er voor u genoeg stranden om heerlijk te genieten van het warme weer.

Geniet hier echt van de zon en het bruisende uitgaansleven. Dit eiland heeft alles om er een heerlijke vakantie van te maken voor u. Boek deze deal nu voor maar slechts €109,- euro per persoon!

Oude havenstad Ibiza-Stad is de hoofdstad van het bekende vakantie-eiland Ibiza. De Catalaanse naam van de stad is Eivissa. De stad staat bekend om haar bruisende nachtleven met beroemde clubs als Privilege, Pacha en Amnesia. Naast de uitgaansmogelijkheden biedt de stad ook een fascinerend oud ommuurd stadsdeel, D’Alt Vila, waar u kunt wandelen door kronkelende straatjes en trapsteegjes met een prachtig uitzicht op de stad en de haven. In het oude stadsdeel vindt u mooie bezienswaardigheden. Zo kunt u een bezoek brengen aan de kathedraal uit de 14e eeuw en het archeologisch museum.

Aan gezelligheid ontbreekt het in Ibiza-Stad niet. De vele restaurantjes, bars en terrassen aan de havenboulevard bieden volop gezelligheid. In de zomermaanden ziet u hier indrukwekkende parades.

Ibiza-Stad heeft zelf geen stranden, maar in het naast gelegen plaatsje Playa d’en Bossa vindt u een schitterend strand, waar u diverse watersporten kunt beoefenen.

Boek deze deal
Kaart

Foto's