Een retourvlucht naar Barcelona nu al vanaf maar €92,- euro per persoon!

0
13 mei 2019
Prijs van deze deal
€92
Prijs van deze deal
€92
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

694

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
7 dagen (6 nachten)
Periode : Mei'19 - Oktober'19
Brussel
Barcelona
Een retourvlucht naar Barcelona nu al vanaf maar slechts €92,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

De op één na grootste stad van Spanje, dat is natuurlijk Barcelona. Een stad van 1.500.000 inwoners, en haar mooie bekende bezienswaardigheden. Een bezoekje aan Sagrada Família, Casa Mila, Parc Guell en Casa Batlló mogen dan ook zeker niet ontbreken tijdens een vakantie in Barcelona.

Allemaal bedacht door Gaudi. Naast Gaudi’s meesterwerken heeft Barcelona natuurlijk veel meer prachtige dingen te bieden. Het heeft een prachtige winkelstraat waar je lekker kunt winkelen of je gaat genieten van de Spaanse zon op het strand van Barcelona. Boek deze deal nu al vanaf €92,- euro per persoon!

prijslijst

Houd je ervan om een mooie stad te bezoeken? De fantastische stad Barcelona ligt binnen handbereik. Bezoek de unieke Sagrada Familia, drink een glas sangría op de levendige wandelboulevard Ramblas en ga naar het kleurrijke Park Güell. Uitgebreid winkelen of een dagje naar het strand kan ook! De prachtige provinciestad Gerona bevindt zich eveneens om de hoek. Hier vind je de gezellige, historische binnenstad, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, pittoreske straatjes, de indrukwekkende kathedraal en de Joodse wijk.

Boek deze deal
Kaart

Foto's