Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Een retourvlucht van Amsterdam naar Singapore nu voor maar €964,- per persoon!

0
11 juni 2019
Prijs van deze deal
€964
Prijs van deze deal
€964
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

854

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
3 dagen 2 nachten
Periode : Juni'19 - November'19
Amsterdam
Singapore
Bezoek nu het prachtige Singapore voor maar €964,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Een retourticket naar het prachtige Singapore. Één van de schoonste steden van Azië.  Ontdek Singapore met dit prachtige ticket. Er valt genoeg te zien en te doen in Singapore. Met haar hoge Wolkenkrabbers en de grootste haven van de hele wereld is hier genoeg te zien. Je valt er van de enige verbazing in de andere bij deze fantastische stad.

Hoe alles is geregeld in deze stad is fantastisch, het is bijna alsof je in de toekomst bent. Doe mee met een biketour en ontdek alle mooie plekjes van de stad. Er valt in Singapore genoeg te doen en te beleven. Boek deze fantastische stad nu al voor maar slechts €964,- euro per persoon!

Leer Singapore kennen met een fietstour

Wanneer je Singapore echt wil leren kennen, dan is een tour met een gids altijd een goed idee. Zo leer je meteen allerlei leuke feitjes over de stad en kan je al jouw vragen stellen. Als Nederlander is een fietstour natuurlijk extra leuk. Spring op de fiets en ontdek de verschillende kanten van de stad met toffe stops en interessante verhalen van de gids. Wij kozen voor de Bikes & Bites tour waarbij je tussendoor gerechten van verschillende keukens proeft. Echt een aanrader! Wil je liever wat meer over de geschiedenis van Singapore leren dan kan je ook kiezen voor de historische tour. Bij Let Go kan je kiezen uit 4 verschillende fietstours en prijzen starten vanaf €50 per persoon.

Boek deze deal
Kaart

Foto's