Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Een stedentrip door Parijs voor maar €44,- euro per persoon!

0
4 juni 2019
Prijs van deze deal
€44
Prijs van deze deal
€44
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

860

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
2 dagen (1 nacht)
Periode : Juni'19 - Juli'19
Utrecht
Parijs
Ontdek de stad van de liefde met deze stedentrip voor maar €44,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Ontdek de stad van de liefde. Met deze prachtige stedentrip door Parijs is er genoeg te doen. Doe lekker mee aan een van de fietstochten door de stad. Met deze fietstocht kom je langs alle highlights van de stad. Langs de Eiffeltoren, het Louvre, de Seine en Arc de Triomphe. Deze deal krijgt een gemiddelde beoordeling van een 7.3 op de website van Kras.nl.

Je verblijft in Median Congrès Paris Versailles. Dit is een hotel midden in de stad. Met de metro op 5 minuten lopen kun je vanaf dit hotel alle kanten op. Dit is de basis voor een prachtige stedentrip door de stad van de liefde! Boek Median Congrès Paris Versailles nu voor maar €44,- euro per persoon!

Parijs loopt bijna over van de interessante en mooie bezienswaardigheden! De Eiffeltoren, hét symbool van de stad en maar liefst 320 meter hoog, mag u niet overslaan. Het uitzicht vanaf het derde platform is prachtig: heel Parijs ligt aan uw voeten!

Eén van de indrukwekkendste monumenten van Parijs is de Arc de Triomphe. Het vormt het hart van de Place Charles-de-Gaulle. Deze triomfboog, aan het begin van de Champs-Elysées, werd in opdracht van Napoleon gebouwd, zodat zijn soldaten thuis de eer kregen die hen toekwam. Onder de boog brandt de Eeuwige Vlam, ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog.

De Sacré Coeur is een prachtige basiliek die met haar blanke koepels op de heuvel Montmartre ligt. Dit bouwwerk van maar liefst 100 meter lang en 50 meter breed is met recht bijzonder te noemen. Het uitzicht op Parijs vanaf het voorplein is werkelijk fascinerend.

In 1163 werd begonnen met de bouw van de Notre Dame, de kathedraal was na haar voltooiing wel meteen de belangrijkste kerk van de stad en is dat tot nu toe gebleven.

Boek deze deal
Kaart

Foto's