Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Een vakantie naar Porlezza in Italië nu voor maar €244,- euro per persoon!

0
11 juni 2019
Prijs van deze deal
€244
Prijs van deze deal
€244
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

761

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
4 dagen (3 nachten)
Periode : juni'19 - Oktober'19
Utrecht
Porlezza
Geniet van een heerlijke vakantie in Porto Letizia voor maar €244,- euor per persoon!

Vakantie-idioten,

Geniet van een prachtige vakantie aan het meer van Lugano. Ook in de omgeving veel te bezichtigen. Omringt door bergen en in het midden een prachtig meer. Maak ook een uitstapje naar één van de bergtoppen en je zult worden beloont met een prachtig uitzicht. Deze deal krijgt een gemiddelde beoordeling van een 6.5 op de website van Tui.nl.

Eenvoudige appartementen, maar voor een goede prijs. Na een dag lekker zwemmen in het meer kun je lekker een hapje eten of een borreltje nemen aan de boulevard van Porlezza. Porlezza heeft een klein centum op 25o meter lopen, maar je bent ook zo bij het Comomeer in Zwitserland. Boek deze deal nu voor maar €224 euro per persoon!

Heb je wel eens van het meer van Lugano gehoord? Een goed alternatief voor bijvoorbeeld het Gardameer. Wél de prachtige natuur en de ligging direct aan het meer, niet de drukte van het Gardameer. Porto Letizia is bij vele Nederlanders bekend en dat is niet voor niets. Eenvoudige appartementen voor een fijne prijs, daar zijn wij Nederlanders gek op. De appartementen zijn allemaal verschillend qua inrichting, omdat ze grotendeels van particuliere eigenaren zijn. Het is een groot park, maar daar merk je weinig van als je er bent;het terrein is ruim opgezet. Het zwembad is niet al te groot, maar op het strand heb je alle ruimte. Porto Letizia heeft ook een goede ligging voor uitstapjes: het kleine centrum van Porlezza ligt op nog geen 250 meter, maar je bent ook snel aan het Comomeer of in Lugano (Zwitserland), de naamgever van het meer. Na een dag in de buitenlucht, kun je nog ontspannen een borrel drinken in de Panorama bar, terwijl je de zon achter de bergen ziet zakken. Dat is toch op en top vakantie?

Boek deze deal
Kaart

Foto's