Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Fly & Drive Johannesburg, verken nu al het mooie van Zuid-Afrika voor maar €966,- incl. huurauto en vlucht!

0
17 oktober 2018
Rondreis
€966
Rondreis
€966
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

693

Waarom Vakantie Idioten?

 • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
 • Eenvoudig boeken via een paar klikken
 • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
9 dagen (8 nachten)
Periode : November'18 - Oktober'19
Amsterdam
Zuid-Afrika
Minimale leeftijd : 18
Rondreis door Zuid-Afrika met een eigen huurauto voor €966.-

Vakantie idioten,

Heb jij altijd al de meest mooie dieren van de wereld willen zien in het prachtige landschap van Zuid-Afrika. Of zie jij liever de mooie stad Kaapstad? Jij kan al vanaf €966,- in het vliegtuig zitten richting Zuid-Afrika voor 9 dagen lang! De reis is dan van 2 tot 9 december. Ook is deze aanbieding te verkrijgen op andere datums.

Met de huurauto en het verblijf ben je in staat om overal heen te rijden met de mooiste dieren en landschappen om je heen.

Deze deal scoort een gemiddelde beoordeling van 8.0 op de website van Tui!

Boek deze deal
prijs
 • Huurvoorwaarden: De genoemde huur- en verzekeringsvoorwaarden zijn van toepassing binnen Zuid-Afrika. Voor omliggende landen gelden afwijkende huurvoorwaarden.
 • Rijbewijs, Paspoort & Creditcard: De huurder (en medebestuurder) dienen minimaal 18 jaar oud te zijn en tenminste 1 jaar in het bezit van een Engelstalig geldig rijbewijs, paspoort en creditcard (Visa, MasterCard, Diners Club of American Express). Een internationaal rijbewijs wordt NADRUKKELIJK AANBEVOLEN.
 • Toeslag jonge bestuurders: Voor bestuurders van 18-21 jaar geldt een toeslag van ZAR 375 per dag.
 • Hoofdbestuurder: De hoofdboeker is tevens de hoofdbestuurder van de auto en dient te beschikken over een creditcard.
 • Waarborgsom: Ter plaatse dien je door middel van je creditcard een waarborgsom (‘deposit’) van ZAR 2980 te voldoen
 • Ter plaatse extra bij te boeken: Dekking voor schade aan het voertuig als gevolg van het rijden over ‘potholes’, gravel- en/of zandwegen, hagelschade, kosten voor het afslepen van de auto waarbij een technisch mankement niet de reden is (bijvoorbeeld na een ongeval). Neem altijd contact op met Bidvest voordat de auto afgesleept wordt.
 • Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften.
 • Je huurauto van de categorie ‘Compact’ is geschikt voor maximaal 4 personen. Dit kúnnen 4 volwassenen zijn, echter gezien de bagageruimte van deze categorie (max 2 middelgrote koffers & 1 kleine zachte weekendtas, adviseren we dit niet.
Foto's
Kaart