Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Fly-drive The Deep South of America voor maar €1147,- en reis in 16 dagen Amerika af!

0
12 december 2018
Prijs van deze deal
€1,147
Prijs van deze deal
€1,147
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

643

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
16 dagen
Periode : Januari'19 - Augustus'19
Amsterdam
Amerika
Touren door het prachtige zuiden van de Verenigde Staten in Amerika en geniet daar 16 dagen lang!

Vakantie idioten,

vertrek tot 22 januari naar het zuiden van de Verenigde Staten voor maar €1147,- en geniet van al het cultuur wat u daar meekrijgt. Hierbij is de vlucht en hotel bij inbegrepen om 16 dagen lang weg te zijn van huis en de meest mooie ervaringen op te doen. 

Ontdek de zuidelijke staten van de Verenigde Staten, waarbij u de meest interessante steden bezoekt zoals Atlanta, Memphis, Nashville en New Orleans. Fun fun fun, dat is Orlando, maak een heerlijke wandeling door het Eola Park of ga de uitdaging aan in een attractiepark te bezoeken.

Deze deal heeft een gemiddelde beoordeling van 7.8 op de website van kras.nl

Boek deze deal
prijslijst

De mooiste stad van Amerika, met prachtige parken en elegante huizen kunt u zich zeer zeker vermaken. Hooglanden, streekgeschiedenis, prachtige vergezichten en leer alles van de burgeroorlog in Chattanooga. Op naar de stad van de blues muziek, Elvis Presley én Martin Luther King, Memphis. Breng in deze memorabele stad een bezoek aan het landgoed van Elvis, Graceland. Jazz, overal waar u ook kijk in New Orleans komt u jazzbandjes tegen. New Orleans is dan ook dé jazzstad van Amerika. Na alle cultuur, natuur, muziek en vele bezienswaardigheden in ‘The Deep South’ rust u lekker uit in de staat Florida met haar vriendelijke parken en fraaie herenhuizen. Stap in de muzikale geschiedenis met de cultuur en natuur van de zuidelijke staten van de USA.

Foto's
Kaart