Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Geniet van een heerlijke cruise langs Nederland, Portugal en Spanje voor maar €399,- euro per persoon!

0
1 juli 2019
Prijs van deze deal
€399
Prijs van deze deal
€399
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

2104

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
7 dagen (6 nachten)
Periode : Juli'19 - Januari'20
Rotterdam
Genua
Boek een heerlijke cruise over de Middellandse zee voor maar €399,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Geniet op een heerlijke cruise langs de mooiste steden aan de Middellandse zee. Bezoek Lissabon, Genua en Carenage. Het schip waar je op vaart is de MSC Poesia, een prachtig schip met alle faciliteiten die je maar nodig bent. De MSC Poesia krijgt een gemiddelde beoordeling van een 7.8 op de website van Cruisereizen.nl.

Geniet van mooi weer, prachtige locaties en heerlijk eten op de MSC Poesia. Deze luxe schepen hebben alles wat je maar zoekt. Meerdere zwembaden, een speeltuin en restaurants. Oftewel het wordt echt genieten op deze cruise. Boek deze deal nu voor maar €399,- euro per persoon!

 

Elegante schepen met uitgebreide faciliteiten voor jong & oud… dat is MSC Cruises. MSC Cruises staat bekend om zijn moderne schepen met een gunstige kwaliteit/prijs verhouding. Ook ervaar je uniek entertainment aan boord, zoals een indrukwekkende Cirque du Soleil show aan boord van de Meraviglia klasse. De cruises van MSC zijn uiterst geschikt voor families. Vanaf de Winter 2019/2020 vaart MSC Cruises met 5 verschillende schepen in de Caribbean en kun je vanaf november 2018 naar het grootste privé eiland van MSC Cruises aan de Bahama’s varen, namelijk de Ocean Cay Marine Reserve!

Boek deze deal
Kaart

Foto's