Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Geniet van een heerlijke excursiereis naar Griekenland voor maar €249,- euro per persoon!

0
24 juni 2019
Prijs van deze deal
€249
Prijs van deze deal
€249
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

803

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
8 dagen (7 nachten)
Periode : Juni'19 - December'19
Amsterdam
Samos
Een prachtige excursie naar het mooie Samos voor maar €2498,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Een vakantie, zoals een vakantie hoort te zijn. Dit hotel in Samos is het perfecte hotel om helemaal tot rust te komen. Voor gezelligheid kun je hier ook prima terecht in deze griekse parel. Naast de hoofdstad Vathi, zijn Pythagorion en Kokkari de populairste en misschien wel gezelligste badplaatsen. Deze deal krijgt een gemiddelde beoordeling van een 8.8 op de website van Corendon.nl.

Ontdek het eiland Samos met alle georganiseerde excursies, zoals met een boottocht of een wandeltocht over het eiland. Er is voor jou een goed afwisselend excursiepakket samengesteld. Hierdoor leer je het eiland goed kennen en beleef jij een echte top vakantie. Boek Deze excursiereis nu voor maar €249,- euro per persoon!

Kwaliteitsexcursies

Voor wie het echte authentieke eilandleven wil meemaken worden er prachtige dagtochten georganiseerd. Corendon Vliegvakanties biedt je in samenwerking met onze agent SAMOSHOLIDAYS een gevarieerd en uniek excursieprogramma aan. Op de excursieafdeling van SAMOSHOLIDAYS werken enkel mensen met passie voor het vak en liefde voor het eiland. Deze passie komt tot uiting in de kwaliteit en service van de excursies, die uniek zijn en goed doordacht. De meeste excursies zijn dagdelen, zodat je niet doodmoe terugkomt en ook voldoende tijd overhoud voor andere activiteiten of ontspanning.

Boek deze deal
Kaart

Foto's