Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Boek nu het Granit hotel in Macedonië voor maar €430,- euro per persoon!

0
24 juni 2019
Prijs van deze deal
€430
Prijs van deze deal
€430
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

862

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
8 dagen (7 nachten)
Periode : Juni'19 - November'19
Amsterdam
Ohrid
geniet optimaal aan het meer van Ohrid voor maar €430,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Geniet optimaal aan het meer van Ohrid. Een fantastische plek om heerlijk te zwemmen en te genieten van het mooie weer. Je overnacht in een ideaal strandhotel. Het Granit Hotel is direct aan het meer en heeft ook een kindergedeelte aan het meer voor de allerkleinsten. Deze deal krijgt een gemiddelde beoordeling van een 7.8 op de website van Tui.nl.

De ligging van het hotel is ook fantastisch. Ga lekker met een heerlijk wijntje de zonsondergang bekijken op een terras of neem een duik in het mooie zwembad. Je verblijft hier op All Inclusive basis, dus het is echt genieten. Boek het Granit Hotelnu voor maar €430,- euro per persoon!

Ligging – ligging – ligging en het zwembad! Dat was het antwoord op de vraag waarom Mr. De Vries voor Hotel Granit gekozen had. En hij heeft helemaal gelijk. Zittend op het terras met een lokaal wijntje de zon in het meer zien ondergaan, wat verwacht je nog meer van je vakantie? Direct aan het meer met een zwembad dat ruim bemeten is en met natuurlijk een kindergedeelte voor de allerkleinste.

Een ideaal strandhotel, dicht bij het levendige historische centrum van Ohrid, dat per taxi goed en goedkoop bereikbaar is. Granit is dan ook zeer geliefd bij stellen van alle leeftijden. In de zomermaanden is er de Nederlandstalige KIDS’ CLUB by TUI FAMILY LIFE. Vijf dagen in de week animatie voor de kinderen, van 3 tot en met 11 jaar. Dat alles met Nederlandstalige entertainers.

Na een week vakantie willen de kinderen niet meer terug naar Nederland. Oh ja dat vergaten we bijna.. je verblijft op basis van All Inclusive! Let er wel op dat in de Macedonische keuken het eten nooit warm is. Het eten wordt lauw/warm geserveerd.

Boek deze deal
Kaart

Foto's