Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Het Hotel Bahamas in het mooie Kos nu voor maar slechts €348,- euro per persoon!

0
8 april 2019
Prijs van deze deal
€348
Prijs van deze deal
€348
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

793

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
6 dagen (5 nachten)
Periode : April'19 - Oktober'19
Amsterdam
Kos stad
Hotel Bahamas in Kos nu vanaf maar slechts €348,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Het familie gerunde Hotel Bahamas ligt op een centrale ligging in Kos-stad. Dit hotel krijgt een hoge beoordeling van de gasten. De goed verzorgde kamer en het vriendelijke personeel maakt het voor u een heerlijke top vakantie. Het centrum van Kos-stad ligt op een kleine 800 meter van het hotel af. Deze deal krijgt een gemiddelde beoordeling van een 9.0 op de website van Kras.nl.

Het hotel heeft een mooi zwembad om een heerlijke duik in te nemen. Bij het zwembad zit ook nog eens een zwembadbar. Het Hotel Bahamas ligt op 15 minuten lopen van het mooie zandstrand Lambi Beach. Boek deze deal nu vanaf maar slechts €348,- euro per persoon!

Prijslijst

Kos-Stad

Het centrum van Kos is de hoofdstad Kos-stad. De sfeervolle, oude haven heeft een levendige kade en een gezellige wandelpromenade met als middelpunt de kruisvaarderburcht van de Johannieters. Het centrum is heel gezellig. In de smalle straatjes vindt u vele kleine en grotere winkeltjes, restaurants en tavernas en natuurlijk de gezellige terrasjes. Verspreid over Kos-Stad zijn verder verschillende opgravingen uit de Griekse en Romeinse tijd die u prima met de fiets kunt bezoeken. Overal zijn speciaal aangelegde fietspaden.

Boek deze deal
Kaart

Foto's