Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Het Hotel Telatiye Resort in Turkije voor maar €395,- euro per persoon!

0
24 juni 2019
Prijs van deze deal
€454
Prijs van deze deal
€454
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

786

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
7 dagen (6 nachten)
Periode : Juni'19 - December'19
Amsterdam
Antalya
Geniet van een heerlijke vakantie in Turkijje voor maar €395,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Geniet van en heerlijke vakantie in het Hotel Telatiyee Resort in Turkije. Voor het privé strand hoef je maar een klein stukje te lopen om een verfrissende duik te nemen in het heerlijke water. Naast het privé strand kun jij je prima vermaken bij het zwembad. Boek deze deal nu voor maar €395,- euro per persoon!

Dee eenvoudige kamers liggen in een groot hotel met 7 verdiepingen, dat wordt omgeven door een groene tuin. Er is ook een restaurant te vinden waar je ’s morgens, ’s middags en ’s avonds  kunt genieten van heerlijke gerechten. Boek deze deal nu voor maar €395,- euro per persoon!

Algemeen
Alanya ligt aan de Turkse Rivièra en wordt door een rotsformatie dat een schiereilandje vormt in tweeën gedeeld; met aan de westkant het bekende Kleopatra-strand en het Keykubat-strand aan de oostkant. Rondom het schiereiland vind je het stadscentrum.

Hier bevindt zich de kleurrijke bazaar met talloze winkeltjes met gekleurde kussenslopen, kleding, handgemaakte schaaltjes, schitterende lampen en geurige kruiden. Heerlijk in oriëntaalse sferen winkelen terwijl je een kopje thee aangeboden krijgt en dan begint de uitdaging om jouw souvenirs voor de beste prijs mee te nemen: afdingen maar!

De vrolijke winkeltjes worden afgewisseld door traditionele restaurantjes en gezellige bars en in de zijstraatjes zie je zo nu en dan authentieke theehuizen, waar vaak oudere Turkse mannen samenkomen om onder het genot van een glaasje thee backgammon te spelen. De bazaar loopt moeiteloos over in de haven waar het interessante bouwwerk de Rode Toren staat. Ook vind je hier allerlei discotheken, waar je tot in de late uurtjes met de voeten van de vloer kunt gaan.

Boek deze deal
Kaart

Foto's