Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Een vakantie Turkije? Boek nu deze deal voor maar €503,- euro per persoon!

0
1 juli 2019
Prijs van deze deal
€481
Prijs van deze deal
€481
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

887

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
6 dagen (5 nachten)
Periode : Juli'19 - November'19
Düsseldorf
Antalya
Boek nu het Selenium Hotel in Turkije voor maar €503,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Een vakantie naar het prachtige Selenium hotel in Side. Je kunt in dit hotel echt helemaal tot rust komen en je verblijft ook nog bij meerdere hotspots in de omgeving. Het strand en het zwembad liggen ook nog eens om de hoek. Oftewel alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie in Turkije. Deze deal krijgt een gemiddelde beoordeling  van een €503,- euro per persoon!

Op 2 kilometer van het hotel heb je het historische centrum van Side. Je gaat je hier echt niet vervelen in en om het hotel. Struin lekker langs de haven, plof neer bij een restaurant of bar en geniet bovendien van dit prachtige hotel waar je helemaal tot rust komt. Boek het Selenium Hotel in Side nu voor maar €503,- euro per persoon!

Ligging & omgeving

Op ca. 800 m afstand van Selenium Hotel vind je het strand. Hier kun je (tegen betaling) gebruikmaken van ligbedden en parasols. Ca. 2 km van het hotel ligt het historische centrum van Side. Hier zijn diverse winkels, restaurants en bars. Struin langs de haven, plof neer op een terrasje of shop souvenirtjes voor de thuisblijvers.

Ook zijn er in het historische centrum van Side tal van bezienswaardigheden te bewonderen tijdens je verblijf in Selenium Hotel. Bezoek bijv. musea of ga naar het Romeinse amfitheater en de tempel van Apollo. Ook herbergt Side nog aquaducten uit de Romeinse tijd, die grotendeels intact zijn gebleven.

Wil je meer van de omgeving zien tijdens je vakantie in Selenium Hotel? Huur een auto of boek een excursie! Maak bijv. een fietstocht, bezoek de watervallen van Manavgat of ga een dagje naar het levendige Alanya.

Boek deze deal
Kaart

Foto's