Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Geniet van deze heerlijke vakantie in Gambia voor maar €660,- euro per persoon!

0
11 maart 2019
Voorjaarsvakantie 2020
€660
Voorjaarsvakantie 2020
€660
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

676

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
8 dagen (7 nachten)
Periode : Maart'19 - Maart'20
Amsterdam
Banjul
Nu een prachtige vakantie naar Gambia voor een spotprijsje van €660,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Altijd al een keer Gambia willen bezoeken en er liggen op haar prachtige zandstranden. Geniet hier van de spelende apen en de zingende vogels om je heen! Dit prachtige land moet je ontdekken, bezoek bijvoorbeeld één van haar lokale schooltjes. Ben je toch meer van een relaxte zonvakantie ga dan liggen op haar prachtige stranden. Deze deal heeft een gemiddelde beoordeling van een 7.4 op de website van Tui.nl.

Geniet ’s avonds van een avondprogramma georganiseerd door het animatieteam van Holiday Beach Club of trek baantjes door het zwembad. Is dit gezellige hotel iets voor u? Boek deze deal dan al vanaf €660,- euro per persoon!

Boek deze deal
Prijslijst

Een relaxte sfeer, prima kamers en alles wat je deze zonvakantie nodig hebt op loopafstand. Welkom bij Holiday Beach Club! Vanaf je veranda is het heerlijk uitkijken op spelende apen en prachtige vogels in de palmbomen. Witte huisjes met rode daken vormen een perfect logeeradres midden in Kololi, the place to be van Gambia! Verwacht geen luxe, wel een gezellige zithoek in de superior kamers en een tropische tuin om je heen. Het vriendelijke Holiday team lacht je toe in hun kleurrijke Gambiaanse kleding. En wil je een lokaal schooltje bezoeken, vertellen zij waar je moet zijn. Relax onder de rieten parasols, trek een baantje in het zwembad, dan is die lazy afternoon cocktail bij de beachbar welverdiend. Hier is het basic, maar fijn.

Kaart

Foto's