Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Nu heerlijke relaxvakantie naar Hotel Bella Vista in Lesbos voor maar €449,- euro per persoon!

0
5 maart 2019
Prijs van deze deal
€449
Prijs van deze deal
€449
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

479

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
8 dagen (7 nachten)
Periode : Februari'19 - Juli'19
Amsterdam
Mytilini
Hotel Bella Vista in het mooie Lesbos nu al te boeken voor maar €449,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Wil jij echt even weg van alle drukte? Dan is deze vakantie voor jou! Hotel Bella Viste ligt op loopafstand van het Golden Beach en heeft ook nog eens een mooi zwembad bij het hotel gelegen. Het Bella Viste hotel ligt net buiten het centrum van Eftalou. Dit prachtige All inclusive hotel ligt in een rustige omgeving. Als dat geen relaxte vakantie wordt! Deze deal krijgt een gemiddelde beoordeling van een 8.2 op de website van Sunweb.nl

Het centrum ligt 3 kilometer af van het Bella Viste Hotel. Er gaat een paar keer per dag een busje heen en weer naar het dorpje toe, ideaal om het mooie dorpje te verkennen. Is deze deal wat voor jou? Boek deze deal nu voor maar €449,- euro per persoon!

Boek deze deal

 

Het eiland Lesbos is het op twee na grootste eiland van Griekenland, gelegen in de Oost-Egeïsche Zee voor de kust van Turkije. Niet alleen het heerlijke klimaat is een bekende eigenschap van het eiland, maar ook het prachtige landschap, de olijfboombossen, Ouzo (anijsdrankje), houtsnijwerken en warmwaterbronnen typeren Lesbos. Het merendeel van de stranden wordt gevormd door kiezels en keien, met soms wat zand. Zandstranden zijn te vinden in Anaxos en Petra.

De hoofdstad is Mytilini, waar ook het vliegveld en de haven zijn. Hier is het winkelaanbod groter dan in de overige plaatsen op Lesbos. De meeste winkels zijn in het hoogseizoen van circa 08.30 tot 14.00 uur en van 17.30 tot 20.30 uur geopend. Ook handig is dat er in de zomermaanden tussen Anaxos, Petra, Molivos en Eftalou een strandbus rijdt.

Het versteende bos in het westen van Lesbos is zeker een bezoek waard en is natuurlijk onderdeel van het excursieprogramma. Andere mogelijkheden voor uitstapjes zijn bijvoorbeeld de dorpentocht en de Griekse avond. De hostess vertelt u graag alles over deze en de vele andere mogelijkheden.

Kaart

Foto's