Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Nu Hotel Marhaba Salem voor maar €306,- euro per persoon!

0
5 maart 2019
Prijs van deze deal
€306
Prijs van deze deal
€306
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

745

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
8 dagen (7 nachten)
Periode : Maart'19 - Juli'19)
Keulen
Enfidha
Tour Details

Vakantie-idioten,

Het Hotel Marhaba Salem is een mooi hotel wat dicht bij het mooie zandstrand ligt. Doe een potje beachvolleybal op het strand of neem een duik in het mooie zwembad. Ook heeft het hotel een mooie tuin bij en genoeg speeltuintjes voor de kinderen. Plezier voor jong en oud dus! Dit hotel krijgt een gemiddelde beoordeling van een 9.5 op de website van zoover.nl.

Het hotel heeft ook een heerlijk restaurant er bij. Je kunt lekker gevarieerd eten bij het hotel. Ook heeft het hotel een leuk animatieteam om uw kinderen te vermaken. Boek deze deal nu voor een mooie prijs van €306 euro per persoon!

Boek deze deal
Prijslijst

Deze reis/accommodatie is onvoldoende/niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit., als gast mag je gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen Royal Salem, basisverzorging voor de hotelkamers is AI en voor de appartementen logies, het grote buitenbad is gevuld met zout water, de borg voor je handdoekservice is ca. TND 10 per badhanddoek, tijdens het diner geldt een dresscode; mannen graag in lange broek, berichtje naar huis met WiFi? houd wel rekening met een minder goed bereik en een aantal faciliteiten is alleen geopend gedurende het hoogseizoen en / of afhankelijk van de weersomstandigheden

Kaart

Foto's