Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Hotel pedro nu voor maar slechts €239,- euro per persoon!

0
4 juni 2019
Prijs van deze deal
€239
Prijs van deze deal
€239
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

814

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
8 dagen (7 nachten)
Periode : Juni'19 - December'19
Amsterdam
Malaga
Een zonvakantie in November? Boek Hotel pedro nu voor maar slechts €239,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

In een voormalige vissersstreek ligt Hotel Pedro. Dit Hotel ligt direct aan het strand en in de levendige boulevard. In de Boulevard zijn meerdere kleine winkeltjes en genoeg restaurants en bars om na een heerlijke dag zonnen uit te muffen. Deze deal krijgt een gemiddelde beoordeling van een 7.4 op de website van Sunweb.nl.

Het kleinschalige Hotel Pedro heeft wat simpele kamers, maar comfortabel en de meeste kamers bieden zeezicht. Hotel Pedro heeft een restaurant waar je heerlijk kunt dineren met uitzicht op de zee. Lekker de hele dag op het strand zitten? Je hoeft alleen maar de straat over te steken en je bent op het strand! Boek deze deal nu voor maar slechts €239,- euro per persoon!

Torremolinos

Torremolinos is een grote badplaats in de warmste regio van Europa: Andalusië. Wat in de jaren ‘50 een klein vissersdorpje was, is nu uitgegroeid tot een aantrekkelijke, levendige vakantiebestemming. Het hele jaar door vinden vele toeristen dan ook hun weg naar deze zonnige bestemming met hellende straatjes, talloze winkels, en gezellige restaurants.

La Carihuela
La Carihuela is een populaire wijk waar je de typische Andalusische sfeer kunt proeven. Je vind hier nog steeds oude visserswoningen, een prachtige promenade, en smalle straatjes waar je eindeloos kunt ronddwalen. De visrestaurants die je hier vind zijn lokaal zeer bekend vanwege de hoge kwaliteit en uitstekende kaart.

Boek deze deal
Kaart

Foto's