Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Hotel Viva Mare & Spa in Lesbos nu al te boeken voor maar €379,- euro per persoon!

0
25 maart 2019
Prijs van deze deal
€379
Prijs van deze deal
€379
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

569

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
8 dagen (7 nachten)
Periode : Maart'19 - Oktober'19
Amsterdam
Mytilini
Het prachtige Hotel Viva Mare & Spa nu voor slechts €379,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Een heerlijk hotel als je kiest voor rust. Dit prachtige Hotel gelegen aan de zee. Het Viva Mare & Spa ligt bij het dorp Molivos. Het hotel heeft uitzicht over de zee en kijkt uit over de groene omgeving. Verder heeft het hotel nog een zwembad en een welnesscentrum. Dit belooft een hele relaxte vakantie te worden! Deze deal krijgt een gemiddelde beoordeling van een 7.4 op de website van Sunweb.nl.

Dit heerlijke All inclusive hotel heeft alles wat u zoekt voor een prachtige vakantie. Met haar mooie zwembad, welnesscentrum en aan het strand. Boek deze deal nu voor maar €379,- euro persoon!

Boek deze deal
Prijslijst

Molivos is een typisch traditioneel dorp. Het toerisme op Lesbos vindt hier zijn oorsprong. Molivos is het oudste en meest pittoreske dorp van Noord-Lesbos en ligt op ongeveer 14 kilometer van de Turkse kust.

Molivos is gelegen op een heuvel met op de top een oud Byzantijns kasteel vanwaar u een fantastisch uitzicht heeft over de baai met de kiezel/keienstranden. Alle huizen en gebouwen zijn opgebouwd uit traditionele stenen en het centrum bestaat uit smalle sfeervolle straatjes met leuke souvenirwinkeltjes, tavernes en bars.

In de gezellige restaurants kunt u onder het genot van een ouzo genieten van de Griekse specialiteiten als Moussaka en Dolmades.
Drie kilometer ten westen van Molivos, in de plaats Eftalou, bevinden zich de meeste hotels en appartementen. Deze afstand kunt u goedkoop en snel per taxi of openbaar vervoer afleggen. Als extra gemak bieden de meeste accommodaties ook een busservice aan.

Molivos ligt op ongeveer 60 kilometer afstand van de hoofdstad Mytilini. In het hoogseizoen rijdt er regelmatig een bus naar Mytilini.

Kaart

Foto's