Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Een indrukwekkende rondreis door Rusland nu voor maar €649,- euro per persoon!

0
15 april 2019
Prijs van deze deal
€649
Prijs van deze deal
€649
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

420

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
7 dagen (6 nachten)
Periode : April'19 - December'19
Amsterdam
Amstedam
Minimale leeftijd : Moskou
Een rondreis door Moskou en st. Petersburg nu voor maar €649,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Bezoek nu het indrukwekkende Rusland met een mooie rondreis. Bezoek hier het prachtige Rode Plein of het Mausoleum van Lenin. Bezoek alle mooie plekken die Rusland te bieden heeft voor jou. Bezoek met deze reis ook de trekpleisters van Moskou en St. Petersburg. Deze deal krijgt een gemiddelde beoordeling van een 8.0 op de website van Kras.nl.

Je kijkt je ogen uit in het mooie historische Moskou en ontdekt de charmes van St. Petersburg. Je zult je hier zeker niet vervelen met deze fantastische reis. Zowel leerzaam als indrukwekkend is deze reis. kom alles te weten over de historie van de steden en ontdek de mooie cultuur van de steden. Boek deze indrukwekkende deal nu voor maar slechts €649,- euro per persoon!

Prijslijst

De twee meest opzienbarende steden van Rusland nodigen u uit om kennis te komen maken. In regeringsstad Moskou, het hart van Rusland, wandelen we over het Rode Plein met het mausoleum van Lenin en het kleurrijke Kremlin. Ook gaan we ondergronds om de legendarische metrostations, kunstwerken op zich, te bewonderen. Daarna is het de beurt aan St. Petersburg om ons te charmeren. Met haar kanalen, bruggen, rijke cultuur en trekpleisters als de Petrus & Paulusvesting en de wereldberoemde Hermitage gaat dat zeker lukken. De tijd van de rijke Russische tsaren komt tot leven in deze sfeervolle stad.

Boek deze deal
Kaart

Foto's