Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Een prachtig appartement huren bij het Kristall Plaza kan nu voor een geweldige vakantie al vanaf €273,-

0
20 december 2018
Prijs van deze deal
€273
Prijs van deze deal
€273
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

849

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
8 dagen (7 nachten)
Periode : Januari'19 - Mei'19
een vijf-sterren appartement nu al vanaf €273,- euro per persoon!

Vakantie idioten,

In de mei-tijd in een prachtige bungalow/appartement in Oostenrijk kan nu al heel makkelijk en mooi. Voor maar liefst €273,- zit jij al in een vijf-sterren bungalow/appartement in het plaatsje Niederau direct in het centrum! Bekijk deze deal verder!

Kleinschalig en zeer hoogwaardig, dat zijn appartementen Kristall Plaza in het gezellige Niederau. Het is een echte ski-in/ski-out en qua ligging in het centrum is er ook niets te klagen. Het luxe complex opende zijn deuren in december 2016. De inrichting van de appartementen en het penthouse is zeer luxueus met moderne slaapkamers, design keukens en badkamers.

Deze deal een gemiddelde beoordeling van 9.2 op de website van Sunweb.nl

Boek deze deal
prijslijst

Houten vloeren met vloerverwarming, moderne meubelen, soundbar en gratis wifi. In hetzelfde gebouw bevindt zich een (ook nieuw) restaurant; Glennie’s. Hier regel je je ontbijt, dat je of in het restaurant of zelfs in je appartement nuttigt. Voor het diner heeft het een uitgebreide kaart zoals je die in Nederland ook tegen kan komen. Een bittergarnituur hoort er natuurlijk ook op te staan. En niet te vergeten, de après-ski in café Glennie’s. Regelmatig komen hier Nederlandse artiesten optreden. De muziek zal later op de avond teruggedraaid worden, zodat gasten in de appartementen hier geen last van hebben. De skiër kan zijn hart ophalen in het skigebied Skijuwel Wildschönau-Alpbachtal, dat behoort tot een van de beste skigebieden van Tirol. Kristall Plaza heeft dé ingrediënten voor een luxe, gezellige en complete wintersportvakantie.

Foto's
Kaart