Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Een prachtige vakantie op Mallorca voor maar 311,- euro per persoon met half pension!

0
23 januari 2019
Prijs van deze deal
€311
Prijs van deze deal
€311
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

1168

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
6 dagen (5 nachten)
Periode : Mei'19 - Oktober'19
Eindhoven
Mallorca
Verblijf in het PrimaSol Cala d'Or Gardens voor maar €311,- euro per persoon!

Vakantie idioten,

In het begin van mei tijdens de meivakantie verblijven op het mooie Spaanse eiland Mallorca kan nu al vanaf €311,- euro per persoon en daarbij verblijf je met half pension. Kortom, een en al genieten en een kleine week geen zorgen. Boek nu jouw deal inclusief vlucht!

Tijdens een verblijf in PrimaSol Cala d’Or Gardens zal je je niet snel vervelen. Het driesterren hotel op Mallorca biedt een groot zwembad, kinderfaciliteiten, diverse sportmogelijkheden en je kunt ook nog eens verblijven o.b.v. all inclusive! Daarnaast ligt het hotel vlakbij een prachtige baai in Cala d’ Or. Dat wordt een topvakantie!

Deze deal een gemiddelde beoordeling van 7.9 op de website van de Vakantiediscounter.nl

Boek deze deal

Op ca. 200 m van PrimaSol Cala d’Or Gardens ligt het strand Cala De Egos. Dobber rond in het blauw/groene water en geniet van de zon! Op ca. 500 m vind je verschillende winkels en restaurants, het gezellige centrum van Cala d’Or ligt op ca. 3 km afstand. Koop souvenirtjes voor het thuisfront, wandel langs de haven of geniet op een terras van de Spaanse keuken.

Wil je meer van de omgeving zien tijdens een vakantie in PrimaSol Cala d’Or Gardens? Boek een excursie, huur een auto of ga op pad met het openbaar vervoer. Ontdek bijv. de onderwaterwereld door te duiken of snorkelen, maak een boottocht door de grotten van Drach of ga shoppen en cultuur snuiven in de hoofdstad van het eiland, Palma de Mallorca!

Foto's
Kaart