Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Mercure Hotel Hagen in Sauerland nu voor maar €34 per persoon!

0
27 mei 2019
Prijs van deze deal
€34
Prijs van deze deal
€34
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

706

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
2 dagen (1 nacht)
Periode : Mei'19 - Juli'19
Utrecht
Hagen
Een rustgevende vakantie nu voor maar €34,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Mercure Hotel Hagen op maar 10 minuten lopen van het centrum van Hagen. Je bevindt je in een prachtige natuurstreek van Hagen. Een Uitstapje naar de bruisende stad Dortmund is ook zo gemaakt. In de omgeving kun je ook prachtig wandelen en genieten van de natuur. Deze deal krijgt een gemiddelde beoordeling van een 8.0 op de website van Kras.nl.

Je kunt in de omgeving ook prima fietsen. Er ligt in de omgeving 13.800 kilometer aan fietspaden. Je fiets langs bruisende steden, stromende rivieren en meren en door de mooiste bossen. Je raakt ook niet zomaar in de war aangezien er één route te volgen valt. Deze deal valt nu al te boeken voor maar slechts €34,- euro per persoon!

Hagen

Hagen is de toegangspoort naar het Sauerland! Het centrum van deze plaats biedt u een gezellig middagje winkelen of avondje uit, maar u vindt hier ook oude historie en moderne cultuur. De Johanniskirche, gebouwd rond het jaar 1000, is zeker een bezoek waard. Andere bezienswaardigheden zijn het in 1910 geopende Centraal Station, het stedelijk theater uit het begin van de 20 e eeuw en het Karl Ernst Osthausmuseum voor moderne kunst.

Boek deze deal
Kaart

Foto's