Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Ontdek Londen nu al vanaf maar slechts €268,- euro per persoon!

0
29 april 2019
Prijs van deze deal
€268
Prijs van deze deal
€268
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

657

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
3 dagen (2 nachten)
Periode : Mei'19 - Oktober'19
Rotterdam
Londen
Overnacht in Hotel Premier Inn nu voor maar slechts €268,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Ga mee met een paar excursies of ga lekker shoppen in de winkelstraten van Londen. Het maakt hier niet uit alles is mogelijk in Londen. Heerlijk overnachten in Hotel Premier Inn en overdag lekker Londen intrekken. Ga bijvoorbeeld mee met de Londen Bike tour en ontdek alle hoogtepunten van de stad.

Of ga lekker in de London Eye en ontdek een adembenemend uitzicht over de hele stad heen. Ook is er nog een Hop-on Hop-off tour door londen heen. Na twee uur weet je zeker dat je alle bekende hotspots hebt gezien van Londen. Boek deze deal nu voor maar slechts €268,- euro per persoon!

Prijslijst

Londen is de stad waar alle werelddelen elkaar ontmoeten en niet alleen op het gebied van zaken, kunst en cultuur. De vele immigranten van de overzeese gebieden hebben allemaal wel een vleugje van hun eigen cultuur meegenomen. Londen is ook de stad van de eeuwenoude tradities, de aristocratie, de dubbeldekkers en natuurlijk van de keurige Engelsman in zijn 3-delige kostuum met bolhoed en paraplu. Vaak zie je onder een zeer net pak een paar gymschoenen! In Londen wordt nu eenmaal veel gelopen en dat gaat makkelijker op gympen dan op een paar nette schoenen. De rijke en roemruchte historie van de hoofdstad van Engeland heeft haar sporen achtergelaten en u zult tijd tekortkomen om alle interessante bezienswaardigheden te bezoeken. Londen heeft eigenlijk geen aanbeveling nodig, want er is voor ieder wat wils. Toch reiken wij u een aantal ideeën aan.

Boek deze deal
Kaart

Foto's