Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

All-inclusive in Palma Bay Club Resort voor maar €373,- euro per persoon!

0
20 december 2018
Prijs van deze deal
€373
Prijs van deze deal
€373
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

461

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
8 dagen (7 nachten)
Periode : Januari'19 - Augustus'19
Amsterdam
Mallorca
Bezoek het Spaanse eiland Mallorca nu al vanaf €373,- euro per persoon!

Vakantie idioten,

Reis nu in de maand mei naar Mallorca voor een prachtige vakantie met het mooie weer al opkomend. Geniet van het Palma Bay Club Resort voor maar €373,- euro per persoon waar alles all-inclusive is! Je reist op 8 mei vanaf Amsterdam naar Mallorca en op 15 mei reis je weer terug naar Nederland.

Palma Bay Club Resort is een ruim opgezet en populair complex op korte afstand van het strand en het centrum van El Arenal. Mede door de uitgebreide faciliteiten voor jong en oud, het uitgebreide entertainmentprogramma en de gezellige sfeer, een uitstekende keuze voor je vakantie in Mallorca!

Deze deal een gemiddelde beoordeling van 7.0 op de website van corendon.nl

Boek deze deal

Het Palma Bay Club Resort heeft zijn 550 kamers verdeeld over meerdere gebouwen met maximaal 7 verdiepingen. Je treft er een lobby met zitjes, een 24-uursreceptie en liften.
In de prachtige groene tuin vind je 4 zwembaden en 2 kinderbaden. Rondom de zwembaden staan de ligbedden al voor je klaar. Voor maaltijden kan je terecht bij het buffetrestaurant en in het hoogseizoen kun je terecht bij een BBQ en een Pizzeria thema restaurant (eenmaal per verblijf gratis dineren in het thema restaurant, reservering verplicht). Drankjes kun je verkrijgen bij meerdere bars, zowel binnen als buiten.
Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar), minidisco en een speeltuintje en verder biedt Palma Bay Club Resort een doktersservice, een winkeltje en wifi (alle tegen betaling). Een auto kun je parkeren op een openbaar parkeerterrein.

Foto's
Kaart