Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Een prachtige riviercruise over de Rijn nu voor maar €549,- euro per persoon!

0
23 april 2019
Prijs van deze deal
€549
Prijs van deze deal
€549
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

883

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
8 dagen (7 nachten)
Periode : April'19 - September'19
Arnhem
Trier
Een prachtige riviercruise over de rijn! Nu voor maar €549,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Vaar langs de mooiste steden aan de Rijn met de MS Alemannia. Ontdek de levendige steden zoals Keulen, Koblenz en Cochem. Ontdek hier het echte Duitsland! Met dit prachtige schip vaart je onbezorgd van stad tot stad. Vergeet dan niet de echte moezelwijn te drinken in het plekje Alken. Deze deal krijgt een gemiddelde beoordeling van een 7.6 op de website van kras.nl.

Geniet van een zorgeloze reis op de Ms Alemannia. Met haar vriendelijke personeel die altijd voor jou klaar staan. Ook is er nog een zwembad en is er regelmatig live muziek. Boek deze mooie deal nu voor maar slechts €549,- euro per persoon!

Prijslijst

Het comfortabele MS Alemannia is van vele gemakken voorzien. Wat dacht u van een restaurant met een schitterend panoramisch uitzicht, lounge met bar, receptie, winkeltje en een zonnedek met verwarmd zwembad en ligstoelen? De bemanning doet er alles aan om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Er worden diverse thema-avonden georganiseerd en er is regelmatig live-muziek. Kortom, laat u verwennen en geniet van de prachtige vaarroute met panoramische uitzichten.

Boek deze deal
Kaart

Foto's