Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Retourticket cuba voor €1072,- euro per persoon!

0
11 maart 2019
Prijs van deze deal
€1,072
Prijs van deze deal
€1,072
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

841

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
9 dagen (8 nachten)
Periode : Maart'19 - November'19
Amsterdam
Havana
Ontdek Cuba nu voor een spotprijsje van maar €1072,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

De ene na de andere oldtimer komt langs rijden. De autofanaten onder ons kijken hun ogen uit. Ben je wat minder van de oldtimers dan kun jij altijd liggen aan de prachtige stranden van Cuba. Ga hier lekker snorkelen of bezoek Cayo Largo del Sul een prachtig wit zand of als het seizoen goed is de schildpadden kunt zien nesten.

Bezoek de mooiste steden van Cuba en geniet van het mooie weer. Dit prachtige land heeft van alles te bieden en zorgt voor een vakantie die u nooit meer vergeet. Deze deal valt al te boeken vanaf maar €1072,- euro per persoon!

Boek deze deal

Wat moet ik in Cuba bezoeken? Wat dacht je van de hoofdstad Havana? Cultuurliefhebbers zijn aan het goede adres in de bruisende stad die wordt gekenmerkt door schitterende, kleurrijke gebouwen, gezellige terrasjes en wegen vol klassieke Amerikaanse auto’s. Slenter over de kleine keitjes, pak je fototoestel tevoorschijn en geniet.

Op zoek naar een strandvakantie? Cuba’s meest populaire badplaats is zonder twijfel Varadero, dat als bijnaam Playa Azul (blauw strand) heeft. Nee, het zand is hier niet blauw, maar hagelwit. Het water is echter wel helderblauw. En je vindt er maar liefst 20 km aan prachtstranden.

Kaart

Foto's