Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

altijd al naar Dubai gewild? Boek dan dit retourticket naar Dubai nu al vanaf €350,- euro per persoon!

0
6 mei 2019
Prijs van deze deal
€350
Prijs van deze deal
€350
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

898

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
3 dagen (2 nachten)
Periode : Mei'19 - Oktober'19
Amsterdam
Dubai
Tour Details

Vakantie-idioten,

Dubai is een land met veel extremen. De Burj Khalifa een 828 meter hoge wolkenkrabber en een indrukwekkend kunstmatig eiland in de vorm van een palmboom. Met zomers waar de temperatuur kan oplopen tot 40 graden en de winters met een aangename temperatuur tussen de 25 en 30 graden.

Ook kun je in Dubai heel goed shoppen. Met heel veel grote luxe winkels, maar ook de nodige kleine winkels, oftewel genoeg variatie. Ook zijn er in deze wereldstad genoeg restaurants om een hapje te eten en genoeg uitgaansmogelijkheden. Boek deze deal nu al vanaf maar €350,- euro per persoon!

Prijslijst
Dubai is de hoofdstad van het Emiraat Dubai dat op zijn beurt weer onderdeel is van de Verenigde Arabische Emiraten. In Dubai is het een en al luxe en decadentie, een prima plek om even bij te komen in een luxe resort aan de kust. In Dubai kun je terecht in een van de vele shoppingmalls, waarbij zich in een van de malls ook een indoor skicentrum bevindt. 

De inwoners van Dubai investeren veel in grote en originele bouwprojecten waardoor de stad een heel aparte indeling heeft gekregen. Bijvoorbeeld The World en de Palmeilanden. Ook staat in Dubai de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld.

Ben je wel in voor wat avontuur dan kun je net buiten Dubai met een auto door de woestijn knallen, dune bashing! S’avonds is het een aanrader om naar de openlucht bioscoop te gaan om van een recente klassieker te genieten. Ook heel leuk om te doen is een kijkje nemen bij de kamelenraces!

Boek deze deal

Kaart

Foto's