Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Altijd al Canada willen bezoeken? Dan is dit retourticket wat voor jou!

0
17 juni 2019
Prijs van deze deal
€723
Prijs van deze deal
€723
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

745

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
8 dagen (7 nachten)
Periode : Juni'19 - November'19
Amsterdam
Toronto
Beleef een onvergetelijke reis naar Canada nu al vanaf €723,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Heb jij altijd al een keer Canada willen bezoeken? Het kan met dit retourticket! Ontdek alles wat Canada te bieden heeft. Bezoek lekker het mooie Toronto of bezoek de adembenemende natuur. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige Niagra Falls. Canada heeft alles om een onvergetelijke vakantie te maken.

Bezoek ook de stad Toronto, hier valt genoeg te doen. Ga lekker winkelen in het centrum en doe een drankje op een van de vele terrasjes, Toronto is de culturele hoofdstad van Canada er zijn hier genoeg musea en andere bezienswaardigheden om te bezoeken. Boek deze deal nu al vanaf €723,- euro per persoon!

Toronto

De beroemde skyline van Toronto doet bijna Amerikaans aan. De 533 meter hoge CN Tower torent ver boven de andere wolkenkrabbers en Lake Ontario uit. Toch is deze multiculturele metropool buitengewoon relaxed.

Toronto is met meer dan 2,7 miljoen inwoners de grootste stad van Canada. De Torontarions leven volgens verschillende onderzoeken in één van de prettigste steden ter wereld. Die leefbaarheid heeft een sterke aantrekkingskracht. De helft van alle inwoners is niet in Toronto geboren. Met meer dan honderd talen is Toronto een smeltkroes van culturen. Bezoek de verschillende etnische wijken en bezienswaardigheden tijdens je vakantie in Toronto, de culturele hoofdstad van Canada.

Boek deze deal
Kaart

Foto's