Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Een retourvlucht naar het mooie Zuid Afrika nu al vanaf €830,- euro per persoon!

0
20 mei 2019
Prijs van deze deal
€830
Prijs van deze deal
€830
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

798

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
7 dagen (6 nachten)
Periode : Mei'19 - November'19
Amsterdam
Kaapstad
Ontdek nu Zuid Afrika en spot de Big Five vanaf €830,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Een reis naar Zuid Afrika biedt een wereld aan activiteiten en bezienswaardigheden. Trek lekker Kaapstad in en ontdek de verschillende culturen en tradities die de hoofdstad jou biedt. Van de witte stranden, de ruige bergen en de warme woestijn, Zuid Afrika heeft het allemaal!

Beklim de prachtige Tafelberg en sta versteld van het uitzicht. Trek in één van de verschillende parken en spot de Big Five. Er valt hier zoveel te zien en te doen! Beleef hier een prachtige vakantie en geniet van alles wat  Zuid Afrika voor jou te bieden heeft. Boek deze deal nu al vanaf maar €830,- euro per persoon!

Prijslijst

Kaapstad

Kaapstad is in zijn totaliteit een enorme stad met bijna 4 miljoen inwoners. Toch heb je dat gevoel niet meteen als je uit de taxi stapt in hartje centrum: de centrale ‘City Bowl’ met Long Street als bekendste en meest centrale straat. Het is levendig en druk hier in Kaapstad’s commerciële centrum, maar je voelt nergens de enorme chaos van échte metropolen.

Dat komt mede omdat Kaapstad een ontzettend verspreidde stad is, met enorme townships ver buiten het centrum en meerdere sjieke buitenwijken (Camp’s Bay, Clifton…) aan de andere kant van de Tafelberg en Signal Hill. Laatstgenoemde heuvel – de ‘Seinheuvel’ – is een stuk lager dan de Tafelberg, maar ligt dichter tegen het centrum aan en bepaalt mede het aangezicht van de stad. In de koloniale tijd werd de heuvel als seinpunt gebruikt voor de schepen, inmiddels is het een haast net zo geliefd uitzichtpunt over de stad als de Tafelberg. Bezoek in de City Bowl (‘downtown’) sowieso even de markt op Greenmarket Square en het historische Castle of Good Hope.

Boek deze deal
Kaart

Foto's