Een retourvlucht naar Buenos Aires nu al vanaf €622 euro per persoon!

0
15 april 2019
Prijs van deze deal
€622
Prijs van deze deal
€622
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

330

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
5 dagen (4 nachten)
Periode : April'19 - Oktober'19
Amsterdam
Buenos Aires
Ontdek nu Argentinië en Buenos Aires vanaf maar €622,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Altijd al een keer naar Argentinië gewild? Dan is deze prachtige deal voor jou! Geniet hier van het warme weer en bezoek de zee. Of geniet van de mooie natuur van Argentinië. Argentinië heeft genoeg te bieden, prachtige steden, heerlijke stranden en een gezellige mensen. Boek deze deal nu!

Na je vlucht wordt je ontvangen in een heerlijke warme sfeer. Buenos Aires is een bruisende stad. Je kunt er prachtig uitgaan, dansen op de Tango of eet een van de sappigste steaks die je ooit hebt gegeten het kan allemaal in het prachtige Argentinië. Boek deze fantastische deal nu al vanaf €6222,- euro per persoon!

 

Prijslijst

Argentinië staat wel het meest bekend om zijn tango. Een dansstijl die zijn oorsprong vind in Argentinië. Argentinië is ook bekend om zijn rundvlees die groter en malser is dan waar ook ter wereld. Ook het voetbal is een van de drijfveren van Argentinië. Zo komen er veel goede voetballers uit Argentinië zoals Diego Maradona en Lionel Messi. Op het gebied van natuur heeft Argentinië een lange kustlijn met op sommige plaatsen zandstranden. In het water aan de kust van Argentinië komen veel bijzondere diersoorten voor, zoals: walvissen, zeeleeuwen, zeehonden, pinguïns en zeeolifanten. Landinwaarts vind je veel berggebieden en regenwouden. Het land kent wel 32 Nationale parken. Het land staat verder bekend als wintersportbestemming. U kunt er van juli tot oktober uitstekend aan wintersport doen zoals skiën en snowboarden. Daarnaast kunt u gletsjers bezichtigen. Verder kennen we Argentinië nog van Evita, Prinses Máxima en de mooie watervallen van Iguazu.

Boek deze deal
Kaart

Foto's