Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Retourvlucht van Amsterdam naar Milaan nu al vanaf €93,- euro per persoon!

0
4 juni 2019
Prijs van deze deal
€93
Prijs van deze deal
€93
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

829

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
2 dagen (1 nacht)
Periode : Juni'19 - Augustus'19
Amsterdam
Milaan
Ontdek nu de prachtige stad milaan al vanaf €93,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Ontdek met dit retourticket de prachtige stad Milaan. Een prachtige Italiaanse stad waar genoeg te zien en te beleven is. Je kunt in Milaan prachtig shoppen. Ga met wat vrienden/vriendinnen lekker shoppen in het hart van Milaan. Of bezoek een wedstrijd van Inter of AC Milaan. Er valt genoeg te doen in Milaan!

Als je houdt van een authentieke stad dan zit je in Milaan goed. Ga bijvoorbeeld de dom van Milaan, een prachtige kerk. Je kunt er het dak op om vervolgens een prachtige uitzicht te aanschouwen over het centrum van Milaan. Boek dit retourticket nu  al vanaf €93,- euro per persoon!

 

De Italiaanse stad Milaan is de tweede stad van het land (na Rome) en de hoofdstad van de regio Lombardije. De agglomeratie Milaan telt maar liefst vier miljoen inwoners. Milaan behoort samen met Rome, Florence, Venetië en Napels tot de populairste stedentripbestemmingen van Italië, ondanks het feit dat de Tweede Wereldoorlog zeker haar sporen heeft achtergelaten in het centrum van Milaan. De status van Milaan als winkelparadijs, modehoofdstad en voetbalbolwerk maakt veel goed. De meeste bezoekers vinden het vooral leuk dat Milaan authentieker is dan veel andere toeristische hotspots binnen Italië.

Boek deze deal
Kaart

Foto's