Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Beleef een indrukwekkende autorondreis door Normandië voor maar €199,- euro per persoon!

0
20 mei 2019
Prijs van deze deal
€199
Prijs van deze deal
€199
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

773

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
5 dagen (4 nachten)
Periode : Mei'19 - Oktober'19
Amsterdam
Rouen
Beleef Normanië nu voor maar €199,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Ontdek een indrukwekkend gedeelte van Frankrijk. Normandië staat ook wel bekend om haar bunkers en overblijfselen van de tweede wereldoorlog. Hier zijn nog genoeg overblijfselen van te bezichtigen. Ook heeft Normandië prachtige kliffen en een prachtige natuur. Deze deal krijgt een gemiddelde beoordeling van een 7.7 op de website van Kras.nl.

Je zult in de buurt van de steden Rouen en Cean alles bekijken. Ga langs de hoogtepunten van de prachtige steden en omgeving van Normandië. Je zult in de nachten blijven overnachten in het Inter-Hotel de France en Inter-Hotel Eden. Beleef een indrukwekkende reis in de omgeving van Normandië. Boek deze deal nu voor maar €199,- euro per persoon!

 

Prijslijst

Normandië

De geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog is een belangrijke reden voor veel toeristen om Normandië te bezoeken. Zo vindt men hier naast oorlogsmusea en begraafplaatsen, de invasiestranden waar Amerikaanse en Britse troepen op D-Day de strijd aangingen met de Duitsers. Normandië heeft echter nog veel meer te bieden, zoals de schilderachtige plaatsen Rouen en Honfleur, het schiereiland Mont Saint-Michel en de spectaculaire Normandië brug. Proeft u wanneer u hier bent ook zeker een plateau met zeevruchten: de Fruits de Mer. Ga op ontdekkingsreis door een van de grootste historische regio’s van Frankrijk.

Boek deze deal
Kaart

Kaart