Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

De Bingo Kreta Appartementen nu voor maar slechts

0
8 april 2019
Prijs van deze deal
€179
Prijs van deze deal
€179
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

570

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
8 dagen (7 nachten)
Periode : April'19 - September'19
Amsterdam
Heraklion
Een spotgoedkope vakantie naar Kreta nu voor maar €179,- euro per persoon!

Vakantie-idioten,

Een heerlijke voordelige vakantie naar het mooiste eiland van Griekenland. De Bingo Kreta Appartementen zijn de oplossing voor een heerlijke vakantie tegen een scherpe prijs. De studio’s en appartementen zijn verspreid over het heel Kreta. Deze spotgoedkope deal krijgt een gemiddelde beoordeling van een 9.3 op de website van Corendon.nl.

Bij deze studio’s gaat de kwaliteit niet naar beneden, omdat de prijs zo laag is. Bingo wil dat de prijs/kwaliteit verhouding goed is. Dit is de formule om goedkoop een echte top vakantie te beleven. Boek deze deal nu voor maar slechts €179,- euro per persoon!

Prijslijst

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige studio’s en appartementen op waardoor je kunt profiteren van de allerlaagste prijs. Je boekt tegen een super lage prijs de Bingo Kreta Appartementen en je verneemt ter plaatse waar je zult verblijven.

Het kan dus zijn dat je in hetzelfde complex verblijft als je buurman, maar vele malen voordeliger uit bent. Je hebt namelijk gekozen voor de Bingo formule!

Boek deze deal
Kaart

Foto's