Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Vliegreis Amerika, Orlando-Miami inclusief autohuur voor maar €402,- euro per persoon!

0
8 februari 2019
Prijs van deze deal
€633
Prijs van deze deal
€633
Toevoegen aan je verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

769

Waarom Vakantie Idioten?

  • De beste vakantiedeals tegen de scherpste prijzen!
  • Eenvoudig boeken via een paar klikken
  • Dagelijks idioot goede nieuwe deals
9 dagen (8 nachten)
Periode : April'19 - Mei'19
Amsterdam
Orlando
Tour Details

Vakantie idioten,

Op zoek naar een vakantie in het mei vakantie? Voor slechts €633,- per persoon zit jij in het mooie continent Amerika. Deze deal is van 2 tot 11 mei. verder kunt u deze deal ook boeken op andere datums.

In Orlando in de Sunshine State van Amerika vindt u chique boetiekjes, cafeetjes en boekwinkels. Bent u meer van het uitgaan dan is een bezoekje aan Park Avenue echt de moeite waard. Alles in en Orlando draait om lol. Ook biedt Orlando u veel interessante musea, zoals Orange County Historical Museum en het Orlando Museum of Art. Even relaxen na de drukte van de stad? Bezoek dan één van Orlando’s tientallen meren en parken.

Deze deal heeft een gemiddelde beoordeling van 8.7 op de website van kras.nl

Boek deze deal
prijslijst

Dit snel kloppende hart van de Sunshine State is een uitstekende basis voor tal van uitstapjes. Hier vindt u tevens chique boetiekjes, cafeetjes en boekwinkels. Gaat u ‘s avonds eens naar Park Avenue, waar het uitgaansleven bijzonder bruisend is! Of breng een bezoekje aan Church Street, met amusement uit het bruisende verleden van de Verenigde Staten. Alles in en om Orlando staat in het teken van fun fun fun, waarbij de vele pretparken de kroon spannen! Naast alle pretparken heeft Orlando ook een groot aantal zeer interessante musea, waaronder het Orange County Historical Museum, het Orlando Museum of Art en het Orlando Science Centre. Even relaxen na de drukte van alle attracties? Orlando ligt midden in het centrale merengebied en alleen al in de stad zijn tientallen meren en parken. Gaat u eens naar Eola Park, waar u heerlijk kunt wandelen, luieren, zwemmen en watersporten.

Foto's
Kaart